Der er mange typer ris; hvide, brune, sorte, vilde eller måske røde. De rette ris kan være nyttige, og selv kogte ris har god holdbarhed i køleskabet. Husk, at ris fra take-away retter også kan bruges til nye retter en senere dag.
Et godt valg.
Har du rester efter aftenens middag eller måltider i weekenden? Meget af det kan du sikkert fryse og bruge på et senere tidspunkt. Men du kan også kreere helt nye retter dagen efter eller til madpakken. Nogle ting smager endda af mere, end de gjorde direkte efter tilberedningen. At lave nye retter af madrester er ikke vanskeligt, og de få ekstra ingredienser, du vil krydre med, har du sandsynligvis allerede hjemme.
Ros til ris.
Og dermed pasta!
Pasta og nudler er fantastiske; de findes i mange forskellige former og størrelser. Passer til næsten alt og er let at kombinere med mange forskellige andre madvarer for at skabe en hurtig og lækker ret.
Den elskede lille knold!
Kartoffel, den trofaste følgesvend, som har været med os i mange år og er tilgængelig året rundt. Økonomisk madvare og med en lang holdbarhed. Selv når kartoflerne er lidt bløde og rynkede, er smagen og næringsstoffer intakte. Så lad os se på hvordan vi kan kombinere kartofler, og hvad vi kan bruge rester af kartofler til. Her er et forslag:
|
|
Flere tips og tricks til at mindske madspild. | VitaFresh by Bosch |
Nysgerrig efter flere tips og gode ideer til at undgå madspild derhjemme? Super! Klik her for at læse mere om det, men prøv gerne en af vores nemme resteopskrifter først. | Preventing food waste starts with a good storage. Find out how the VitaFresh technology by Bosch can help you to store your food properly. |
Læs mere om at mindske madspild | Learn more about VitaFresh |