Lys op i vintermørket med gode chips af frugt og grøntsager.
Udnyt sæsonens bedste råvarer og lav en af de nemmeste vintersnacks - chips. Ved hjælp af en god varmluftovn kan du nemt forvandle æbler, rodfrugter og grønkål til sprøde chips. Dejlige at spise som de er, eller som tilbehør til maden, eller måske som en farverig topping?
Sprøde æblechips.
Æblechips er en god og sprød snack – men er også perfekt som sprød topping på en dessert. Kan bruges som dekoration på is, sorbet eller dessertcreme. 1 æble giver ca. 1 bageplade med æblechips.
Lækre gyldne gulerodschips.
Som snack er gulerodschips lækre at servere med en tahindip. Eller brug dem som topping på salater og middagsretter. Cirka 150 gram gulerødder giver en bageplade med gulerodschips.
Røde og sprøde rødbedechips.
En farverig kontrast som topping på en salat med varm gedeost eller bare som tilbehør på spisebordet. Dejlig, sprød topping til en risotto med bagte rodfrugter!
Sprøde og velsmagende chips af søde kartofler.
Gode som fredagssnacks, til hovedretter eller prøv at stikke et par chips i mos af søde kartofler, næste gang du laver den.
Sprødstegt grønkål
Sunde og velsmagende snacks. Grønkål betragtes som "superfood" på grund af sit høje indhold af fibre, vitaminer og mineraler. Passer til alt!