Elsker du hjemmelavet brød, men kan ikke lide at ælte? Uanset hvordan du laver din dej, er det hårdt arbejde at få den perfekt jævne og elastiske konsistens – og den perfekte opgave for en røremaskine til dej.
Skånsom, men alligevel fast æltning giver den rigtige konsistens til hjemmelavet brød- eller pizzadej. Eller du kan prøve med en lækker surdej.
Se vores bedste dejæltere – til lækre brød, der næsten bager sig selv.
Blanding af den perfekte brøddej.
Mel, vand, gær – det er bare nogle få ingredienser, der skal i mange forskellige brødtyper. Men det kan være tricky at kombinere dem til den perfekte dej: ælt for lidt, og den hæver ikke. Ælt for meget, og den kan blive smuldret inden i.
Lav dejen i en røremaskine, og lækker bagning blive utroligt nemt. Æltning uden hænderne giver dig tid til at fokusere på øjeblikket – eller alt andet, der foregår i køkkenet.
Professionelle hjemmebagere: Vælg en kraftig røremaskine som vores Serie 8 eller Serie 6 . Den har nok effekt til at ælte dit daglige brød og meget mere.
Lejlighedsvise bagere: Vælg en mellemkraftig model som Serie 4 til nogle kraftige deje samt lettere wienerbrødsdej.
Den rigtige røremaskine til brøddej.
- Effekt
- Skålstørrelse
- Materiale af høj kvalitet
Ved at stille dig selv nogle få grundlæggende spørgsmål er det nemt at finde den perfekte Bosch røremaskine til dit hjemmebageri.
- Bager du kraftigere deje? Vælg en model med mere effekt, målt i watt.
- Laver du større portioner? Vælg en model med en stor skål.
- Køber du for holdbarhed? Choose a stand mixer with high-quality metal tools.
Professionelt tip: Ikke flere melstorme – alle modeller har et speciallåg, så der ikke kommer mel ud over hele køkkenet, når du ælter og blander.
For flere tips henvises til vores købsvejledning for røremaskiner.
Lækker pizzadej: opdag det perfekte stykke.
Hvis du skifter til hjemmelavet pizza, kan du skære ned på emballageaffald og energiforbruget. Og du kan bare eksperimentere, indtil du finder den perfekte sprødhed – tyk, tynd og alt derimellem.Sig farvel til frossen pizza for altid!
Alle vores Bosch modeller kan bruges til at lave dej til dine yndlingspizzaer.
Professionelt tip: Med det rigtige tilbehør kan røremaskiner også skære tomater i tern, hakke løg, blende sauce og rive ost til lækre, hjemmelavet pizza.
En traditionel favorit: surdej.
Luftig tekstur, lækker sprødhed, righoldig smag. For mange er surdej en kunstform, der bygger på den ældgamle fermenteringsproces. Levende gær og bakteriekulturer arbejder for at give brødet dets tekstur og smag, der får munden til at løbe i vand. Den næstvigtigste ingrediens: masser af tålmodighed.
Surdej kræver også grundig æltning – igen, den perfekte opgave til effektive Bosch røremaskiner.
Professionelt tip: Alle Bosch modeller har 3D PlanetaryMixing, der imiterer hændernes naturlige æltebevægelser.
Vores bedste røremaskiner til brøddej.
Produkt findes i nedenstående online-butikker
*Hvis du klikker på knappen "Køb fra forhandlere", foretages en registrering af din købsproces, se Privatlivspolitik. Når du bruger knappen "Køb fra forhandlere", accepterer du registreringen.
Købsvejledning for røremaskiner
Uanset dine bageevner, er der en Bosch røremaskine, der passer til alle. Materiale, tilbehør, skålkapacitet og meget mere, vores nyttige købsvejledning viser et overblik over, hvad du skal tænke på, når du skal vælge en røremaskine.